Ştiri Steaua Bucureşti
12-30-2009, 10:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mihai Stoichita: "Ghionea isi va reveni, nu e la finalul carierei"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, spune ca nu doreste sa se dispenseze de Ghionea, Baciu, Golanski si Plesan, jucatori despre care patronul Gigi Becali a afirmat ca se afla pe lista de plecari in aceasta iarna:
"Plesan abia a revenit in echipa si este un jucator foarte, foarte util, asa ca nu se pune problema ca el sa plece. La fel si Ghionea. Nu cred ca perioada mai putin buna spune ca ajuns la finalul carierei, sint convins ca va reveni. Ne-a fost de mare ajutor pina acum, la fel ca si Baciu, care a completat bine apararea. Pe dreapta nu cred ca mai trebuie sa aducem pe nimeni daca va ramine Golanski", a spus Mihai Stoichita la GSPTV. Pe de alta parte, tehnicianul a spus ca vor veni 3 jucatori noi in Ghencea in acest mercato: "De plecat nu cred ca va mai pleca nimeni, dar vor veni 3 jucatori. Un fundas, un mijlocas si probabil un atacant, daca ne vom desparti de Dayro, care e ca si plecat". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)
30 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut