Ştiri Farul Constanţa
12-31-2009, 01:35 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Farul Constanţa
Vasile Manaila: "Pentru mine este o mare onoare sa lucrez la Farul"
Fostul antrenor de la juniorii Farului si viitorul antrenor secund al lui Stefan Stoica, a declarat in exclusivitate pentru Sport365 ca este obligat sa aduca Farul in Liga 1, acolo unde ii este locul.
Domnule Manaila, cum comentati revenirea la FC Farul? Vasile Manaila: Pentru mine este o mare onoare sa lucrez din nou la Constanta. Farul a fost clubul care m-a crescut si m-a dus catre marea performanta. Suntem obligati sa ducem Farul acolo unde trebuie sa fie, in Liga 1. Ati urmarit meciurile Farului din tur cand ati avut posibilitatea, fiind la International Curtea de Arges? Vasile Manaila: Am vazut toate meciurile televizate, erau mai devreme si noi fiind in cantonament le urmaream pe toate. Cum apreciati valoarea loctului? Vasile Manaila: Am urmatit multe meciuri din Seria 1 si avem un lot care este peste valoarea contracandidatelor. Cu munca si cu disciplina, pentru ca totul pleaca de la disciplina, vom atinge obiectivul. FC Farul are un lot foarte valoros. Care credeti ca sunt contracandidatele? Vasile Manaila: Toate echipele care sunt in fata sunt contracandidatele noastre, cu ele ne vom bate pentru promovare. Puteti sintetiza in cateva cuvinte cariera dumneavoastra atat la Farul, cat si la celelalte echipe? Vasile Manaila: Eu am lucrat la Farul cu mare parte dintre copiii de acolo si as aminti de capitanul de echipa, Matel, si de Cosmin Matei care au lucrat cu mine cel putin 2 ani ani de zile. Am inceput ca jucator la FC Farul, am debutat la 17 ani la UTA, apoi viata m-a dus, cand am retrogradat, la Universitatea Craiova, unde am evoluat 9 ani. Dupa episodul Universitatea, am revenit acasa, am stat trei ani si jumatate si mi-am incheiat cariera la Campulung, ca fotbalist si apoi am facut si scoala de antrenori. Am inceput colaborarea cu domnul Stoica, acum 3 ani, cand am preluat pe Gloria Buzau. Am salvat echipa de la retrogradare, am venit la International si am promovat si acum viata ma indreapta din nou catre casa, la Constanta. Ce mesaj aveti de transmis fanilor? Vasile Manaila: Le transmit un sincer "LA MULTI ANI!" si sa dea Dumnezeu sa promovam. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut