Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tiberiu Ghioane (nr. 4 - Dinamo Kiev)
12-31-2009, 02:06 AM
RE: Tiberiu Ghioane (nr. 4 - Dinamo Kiev)
'Nu sunt mulţumit de 2009! Şahtior ne-a eliminat din UEFA, iar naţionala nu s-a calificat la Mondial'

Mijlocaşul formaţiei Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a declarat, luni, că nu este mulţumit de rezultatele obţinute în 2009 cu echipa de club şi cu naţionala României şi a precizat că speră ca 2010 să fie un an mai bun.

"Nu mă pot declara mulţumit de acest an, nici în ceea ce priveşte echipa de club, şi nici la echipa naţională. Chiar dacă am câştigat campionatul cu Dinamo Kiev, şi am jucat apoi în Liga Campionilor, nu ne-am ales cu mare lucru, pentru că nu ne-am calificat mai departe. Şi în Cupa UEFA am fost eliminaţi în semifinale de Şahtior, iar apoi ei au şi câştigat trofeul, deci cu siguranţă sunt peste noi în ceea ce priveşte rezultatele. Nici cu echipa naţională nu am avut mari realizări, astfel că nu pot să mă declar mulţumit de anul 2009. Sper ca anul 2010 să fie mai bun", a spus Ghioane, prezent la Braşov la un turneu de fotbal în sală.

Internaţionalul român a adăugat că este bucuros să îşi reîntâlnească la Braşov prietenii şi să facă şi puţină mişcare: "Ca de obieci, Crăciunul l-am făcut cu familia, am sărbătorit frumos, ca de obicei, astfel că această mişcare de acum prinde foarte bine. Acest turneu, organizat de câţiva ani la Braşov, reprezintă un bun prilej de a mă revedea cu prieteni dragi şi de a face puţin sport".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Tiberiu Ghioane (nr. 4 - Dinamo Kiev) - Sebi Raducu - 12-31-2009 02:06 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut