Ştiri FC Snagov
12-31-2009, 03:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Snagov
"Vreau în Liga I"
Președintele FC Snagov, Ana Maria Prodan, vorbește despre turul campionatului, despre anul ce tocmai se va încheia și despre planurile de viitor pe care și le dorește la noua sa echipă.
"2009 a fost un an bun pentru mine și pentru familia mea. Dacă știi să-ți trăiești frumos viața nu ai parte de lucruri urâte. Eu îmi fac viața frumoasă și anul ce tocmai se va termina mi-a adus o familie liniștită, fericită și sănătoasă. Totodată, am o echipă de fotbal foarte bună și conștiincioasă, un colectiv de muncă senzațional." Pentru 2010, președintele FC Snagov are planuri mari, pe lângă descoperirea de talente, Ana Maria Prodan țintește promovarea în Liga I. "În 2010 îmi doresc sănătate și promovarea în Liga 1 cu FC Snagov. Îmi doresc să am prietenii lângă mine, să descopăr jucători foarte tineri și talentați. Îmi doresc ca Nea Mușat, asa cum ne place nouă să-i spunem primarului nostru, să ne susțină cum a făcut și până acum. Să ne ajute Dumnezeu să jucăm un fotbal frumos și de calitate." Prezentă în Maramureș, acolo unde și-a petrecut Crăciunul alături de familie și prieteni, Ana Maria Prodan a ținut să le ureze cititorilor ProSport, ai site-ului http://www.liga2.ro şi suporterilor Snagovului un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă. "Va doresc tuturor ce-mi doresc și mie. La mulți ani fericiți și să aveți parte de cele mai frumoase sărbători." Liga2.ro (Marius Anghel) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009, 05:18 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009, 05:19 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:13 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-28-2009, 04:26 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009 03:52 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009, 03:53 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)