Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Snagov
12-31-2009, 03:53 PM
RE: Ştiri FC Snagov
"Vreau pe podium"

Atacantul Snagovului şi totodată golgeterul echipei, cu opt reuşite, Andrei Petrescu îşi petrece sărbătorile de iarnă alături de soţie, fetiţă şi de prieteni. Aflat la Tărtăşeşti, locul preferat pentru a-l primi pe Moş Crăciun, Andrei îşi doreşte ca noul an să îi aducă un parcurs şi mai bun cu echipa sa, iar la finalul sezonului să facă un pas mai sus şi să se transfere la o echipă din prima ligă.

"Crăciunul mi-l petrec împreunuă cu familia şi cu prietenii la Tărtăşeşti. Noul an nu mă va prinde în România, ci în Bulgaria, acolo unde am preferat să trec în 2010. Pentru mine familia este cel mai important lucru şi în jurul ei mă simt în largul meu."

Aflat printre jucătorii ce au evoluat în aproape toate meciurile turului, atacantul vorbeşte despre anul ce tocmai se va încheia şi despre planurile pe care le are în 2010. "Pentru mine anul acesta a fost şi cu bune şi cu rele. Am avut şi reuşite şi eşecuri. A fost un an greu, însă pe final am avut un parcurs bun. În noul an îmi doresc să termin cu FC Snagov pe podium, locul trei ar fi foarte bun, însă va fi greu, dar nu imposibil. Personal îmi doresc să marchez cât mai multe goluri şi să îmi ajut echipa, iar din sezonul următor să fac un pas mai sus şi să joc în Liga I."

În final, ocupantul locului secund în topul marcatorilor Seriei I a ţinut să adreseze cititorilor ProSport, ai site-ului http://www.liga2.ro şi suporterilor Snagovului un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă: "Vă doresc un Crăciun Fericit şi un An Nou cât mai bun, să aveţi parte numai de împliniri şi să ne fiţi alături şi de acum înainte."

Liga2.ro (Marius Anghel)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009, 05:18 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009, 05:19 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:13 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-28-2009, 04:26 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009, 03:52 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009 03:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: