Cafeneaua ''cainilor rosii''
01-01-2010, 08:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Cafeneaua ''cainilor rosii''
Plugusorul dinamovist
Aho, aho caini rosii, frati, Stati putin pana muscati, In haita intemeiati, Si cuvantul ne-ascultati. S-a sculat mai an, Rednic-barosan, Aureolat, Antrenor dotat. De pe primul loc, Vrea să batem tot! Una caldă, alta rece, Cam cu astea el începe. Pe [c]rapizi i-am umilit, Dar prăzarii ne-au bulit. Cu Vasluiul ne-am distrat, Şi la Iaşi am capotat. Mai apoi ne-am revenit, Însă-n Cupă ne-am prostit. În derby-uri: excelent, Primul loc în clasament! Pe frânari şi pe martiri, I-am trimis la „cimitir”. În ghenă am dat-o la pace, Cu-oiţele dobitoace. Iar când toţi cântam în cor: „Liga Campionilor!”, Mihaela şi Bursucu’ Ne-au livrat calabalâcu’. „Ţuicarii” şi Răzvănel Ne-au mai îngropat niţel... Din nou titlul dus a fost, La Dinamo - iar an prost. Pe „Puriu” l-au mazilit, Cu Bonetti ne-am trezit, La-nceput de un nou drum, Care iarăşi va fi scrum? Start ratat de campionat, „Fluieraşii” ne-au mâncat. Italianul nu cedează, Team-ul îl revigorează. Pe „plăieşi” i-am desfiinţat, Patru boabe le-am marcat. Iar la Liberec, minunea A uimit pe toată lumea. Trei derby-uri au urmat, Dinamo le-a câştigat. Catenaccio-am învăţat, Pe toţi i-am îngenuncheat. Europa sună bine, Şi la Graz victoria vine. Cerul iar ne cade-n cap, Cu-Oţelu’ ne-am curentat. Apoi ne-am intoxicat, De prea mult Gaz inhalat. 0-1 iar şi iar, Pao ne-a trimis în „dar”. Clau-gol ne-a arătat, Că „gol” e cam expirat. Badea, Borcea şi cu Turcu Ies să cânte „cucu-cucu”, Când Dario le-a demonstrat, C-are c**** de bărbat! L-au adus pe „Săpăligă”, Ca să fac-o... mămăligă. Declinul a continuat, La Topkapî, la palat, Când spahiii s-au distrat, Dinamo-au anesteziat. „Ţânţaru” şi „Procuroru” Au ademenit poporu Cu „pedigree-ul” roş-alb, Inutil pentru stindard. Una rece, alta caldă, Şi-au şoptit atunci în barbă. Au învins ei în Copou, Dar acasă e de rău. Cu Rapid am remizat, Turcii iar ne-au desfiinţat, Pe Bega ne-am prezentat Execrabil, de rahat. Alba Iulia s-a înclinat, Puţin am recuperat. La Ploieşti şi cu Vaslui, Doar egal, şi bine nu-i! Euro-PA noi am spus, La Atena, capul sus. Mai trăim puţin în Cupă, Până ne-om duce de râpă... De urat, vă vom ura: DINAMO e viaţa mea! Şi cu bune, şi cu rele, Ne-am obişnuit cu ele. Sănătate pentru fani La anul şi la mulţi ani! |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut