Real Madrid CF
01-05-2010, 07:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Real Madrid CF
Higuain afirmă că Real Madrid trebuie să profite de paşii greşiţi ai Barcelonei
Atacantul lui Real Madrid, Gonzalo Higuain, a afirmat luni că echipa sa nu mai trebuie să rateze şansa pe care o are atunci când rivala FC Barcelona nu reuşeşte să câştige un meci din campionat, informează ediţia online a Marca.
Real Madrid a terminat la egalitate cu Osasuna, scor 0-0, la o zi după ce Barcelona a remizat pe teren propriu cu Villarreal, 1-1. "Este păcat că nu am reuşit să câştigăm, dar trebuie în continuare să luptăm şi să muncim. Mai sunt multe partide de jucat în campionat, vor urma multe meciuri importante pe terenul nostru. În meciul cu Mallorca avem nevoie de cele trei puncte", a spus Higuain. "Am avut şansa să ajungem lideri, am ratat-o şi este normal să fim trişti. Barcelona nu poate fi criticată pentru un meci necâştigat, având în vedere că a reuşit să câştige până acum şi a demonstrat care este nivelul ei de joc. Noi trebuie să ne concentrăm pentru a obţine cât mai multe puncte", a adăugat acesta. Real Madrid este pe locul secund în campionat, cu 38 de puncte, în timp ce Barcelona este lider, cu două puncte mai mult. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut