Ştiri Gloria Bistriţa
01-05-2010, 08:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Şumudică: "Mi-am dorit mereu să antrenez aici, sper să salvez echipa de la retrogradare"
Noul antrenor principal al formaţiei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, marţi, că şi-a dorit întotdeauna să pregătească echipa ardeleană, deoarece îl leagă o strânsă prietenie cu Jean Pădureanu, şi vrea ca la finalul sezonului să salveze gruparea alb-albastră de la retrogradare.
"Mi-am dorit mereu să antrenez pe Gloria. Am o legătură foarte bună cu preşedintele Jean Pădureanu. Îmi doresc ca împreună cu domnul Remus Vlad, care are mult mai multă experienţa decât mine, să reuşim să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare", a declarat Şumudică pentru site-ul oficial al clubului. La rândul său, directorul tehnic Remus Vlad afirmă că în ciuda situaţie dificile a echipei în clasament este convins că aceasta va evita retrogradarea: "Sunt de vreo 20 de ani la Bistriţa, mai exact din 1989, şi am trecut prin foarte multe. Am avut şi ceva performanţe în acest timp. Am mai fost în situaţii grele, poate nu chiar ca acum, dar am mai fost, şi am reuşit ce ne-am propus. O conjugare a eforturilor de toate felurile, conducere administrativă, tehnică, jucători, va fi benefică. Oraşul trebuie să conştientizeze că suntem într-o situaţie delicată şi vrem să credem că putem rezolva problema numărul unu, evitarea retrogradării". Preşedintele Consiliului Director, Jean Pădureanu, este sigur că alegerea lui Marius Şumudică este una foarte potrivită: "Regret situaţia creată în jurul lui Florin Halagian. Alegerea pe care am făcut-o o consider potrivită pentru că Marius Şumudică a fost un jucător bun, e un antrenor foarte bine pregătit, ambiţios şi un baiat inteligent, care ştie să aibă relaţii bune cu jucătorii. Remus Vlad are o foarte mare experienţă, plus că lucrează alături de noi de mulţi ani". Remus Vlad şi Marius Şumudică vor fi ajutaţi de antrenorul secund-jucător Cristian Coroian şi de antrenorul cu portarii Aurel Nalaţi. Remus Vlad (65 de ani) a fost antrenorul Gloriei Bistriţa timp de 6 sezoane, între 1990-1996, perioadă în care a strâns 146 de meciuri (56 victorii, 30 egaluri şi 60 înfrângeri). De asemenea, acesta a mai ocupat la clubul ardelean funcţiile de director tehnic şi consilier tehnic. De cealaltă parte, Marius Şumudică (38 de ani) a mai antrenat formaţii precum Inter Gaz Bucureşti, Progresul, CSM Ploieşti sau Farul Constanţa. Gloria Bistriţa a fost antrenată în turul Ligii I de Sandu Tăbârcă, dar din cauza rezultatelor slabe ale echipei acesta a fost înlocuit cu Florin Halagian. Acesta a fost însă nevoit să renunţe însă la funcţia pe care o deţinea la Gloria din cauza problemelor de sănătate. Echipa ardeleană şi-a reluat pregătirile în vederea returului, la reunire fiind prezent si fundasul Andrei Muresan, care a fost imprumutat la Kuban Krasnodar pana în luna decembrie a anului trecut, asta deşi în presa rusă s-a speculat că echipa lui Dan Petrescu ar dori să-l cumpere definitiv pe fotbalist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut