Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
01-05-2010, 08:55 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:42 AM de Sebi Raducu.)
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Liviu Ciobotariu a avut la dispoziţie doar 17 jucători la primul antrenament din 2010

Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, s-a bazat pe 17 fotbalişti la reunirea lotului care a avut loc, marţi, la stadionul Municipal-Tudor Vladimirescu, în timp ce ceilalţi jucători sunt aşteptaţi să sosească până la finalul săptămânii.

Printre absenţi se numără Alexandru Păcurar şi Răzvan Stanca, ambii având de susţinut examene la facultate, jucătorii de etnie sârbă Stromajer, Raskovic, Martinovic şi Lazic, care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi, dar şi Tremonti, Cardoso şi Mingote, care urmează să ajungă în România în cursul zilei de miercuri. În schimb, Ciobotariu i-a convocat la prima echipă pe Rada, Tătar, Pleaşcă, Avramescu şi Vlăduţi, toţi de la echipa secundă a clubului.

"Am discutat cu unii jucători care mi-au cerut să-i învoiesc. Este normal pentru că sârbii au Crăciunul pe data de 7 ianuarie şi era normal să-i las să petreacă alături de familii, aşa cum şi noi am petrecut. Mai sunt doi jucători care au examene la facultate, Păcurar şi Stanca, dar şi unii care au probleme personale cum e Hidişan, care a avut un deces în familie. Mai sunt brazilienii care mai întârzie câteva zile din cauza curselor aeriene, dar pe data de 8 ianuarie toată lumea va fi prezentă la reunire", a comentat Liviu Ciobotariu.

Lotul prezent la reunire: Popete, Rusu, M. Popa, Chibulcutean, I. Stancu, Grecu, Daniel Ghindeanu, I. Rada, Tătaru, Nalaţi, Murgan, Stângă, Pleaşcă, Avramescu, Tilincă, Kamara şi Vlăduţi.

Gorjenii vor efectua zilele următoare vizita medicală, după care vor susţine un stagiu montan, în staţiunea Rânca, între 14-22 ianuarie. Elevii lui Ciobotariu vor primi două zile libere, după care între 25 ianuarie-8 februarie se vor pregăti în regiunea Antalya.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 01-05-2010 08:55 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut