Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
01-06-2010, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Gruparea gorjeană va testa trei jucători brazilieni
Formaţia Pandurii Târgu Jiu va testa un atacant şi doi mijlocaşi, toţi trei brazilieni, iar în cazul în care Liviu Ciubotariu va fi mulţumit de ei, aceştia vor semna angajamente cu gruparea gorjeană din postura de jucători liberi de contract.
"Vor mai veni jucători în probe, dar am mai spus că voi conta pe fotbaliştii pe care îi am şi, dacă mai apare ceva foarte bun şi avantajos pentru club, este bine. Am spus că mi-aş fi dorit câte un jucător în fiecare compartiment, dar am mare încredere în ceea ce am şi în banda dreaptă şi în linia de mijloc. Nu cred că mai luăm ceva decât dacă se va ivi ceva foarte bun. Doar în cazul în care va pleca cineva va trebui să fie înlocuit", a spus Liviu Ciobotariu. Astfel, atacantul Paolo Diego Messies Dus Santos (22 de ani), dar şi mijlocaşii Alexandre Bernardo Texieira Gomez (21 ani) şi Leandro Rodrigues Da Costa (29 de ani) vor fi testaţi în zilele următoare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut