Ştiri Steaua Bucureşti
01-06-2010, 09:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gigi Becali anunţă că transferul bulgarului Iovov are şanse mici să se realizeze
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că transferul internaţionalului bulgar Hristo Iovov la formaţia din Ghencea are şanse infime să se mai realizeze, deoarece acesta solicită un salariu anual de 250.000 de euro, cu mult faţă de ceea ce era dispus să îi ofere.
"Nu ştiu dacă mai vine la Steaua, el vrea bani mulţi şi are totuşi o vârstă. Nu pot să-i dau 250.000 de euro, cât vrea el, dar am înţeles că mai are o ofertă din Bulgaria. Să fie sănătos, mai bine îl iau pe Alexandru Piţurcă, că e tânăr şi joacă bine acolo, în careu", a spus Gigi Becali. Hristo Iovov a precizat, miercuri, că managerul său s-a ocupat de negocieri şi nu poate da mai multe detalii, dar ar fi tentat să evolueze pentru Steaua: "Nu vorbesc despre Steaua pentru că nu s-a întâmplat nimic, nu există nicio negociere între mine şi acest club, dar văd că toată lumea vorbeşte fără acoperire. Dacă va fi ceva, va fi, toată lumea va afla, dar nu-i nimic oficial. Managerul meu mă va anunţa dacă va fi vreo ofertă pentru mine. Nu am nicio problemă să vin şi să joc în România, pentru că ştiu că Steaua e o echipă mare, cu un antrenor pe măsură. Nu mă întrebaţi ce salariu vreau, ştiu că la Steaua e un plafon de 120.000 de euro, dar aceste aspecte se pot discuta". Agentul lui Iovov, cipriotul Agahocleous Agathoklis, a declarat că a avut o întâlnire cu Mihai Stoichiţă, dar nu a primit nicio ofertă oficială pentru jucător. "Am vorbit cu Iovov şi i-am spus că trebuie să mergem la Bucureşti, să ne întâlnim cu Stoichiţă, care este un prieten de-al meu. Marţi am mers acasă la Mihai şi am luat masa împreună, am discutat, dar atât. Nu am vorbit nimic despre salariu sau contract. Când va veni o ofertă oficială de la Steaua, atunci vom veni în România, nu ştiu cât va dura, o zi, două, trei, habar n-am. Nu m-am întâlnit cu Gigi Becali sau cu cineva de la Steaua", a spus Agathoklis. De asemenea, unul dintre oficialii lui Levski Sofia, directorul economic Konstantin Bajdekov, a anunţat, miercuri, că Iovov nu poate ajunge la Steaua deoarece se află sub contract cu formaţia din capitala Bulgariei. "Iovov să fie în România? El este sub contract cu noi şi nu ştiu nimic. Îl aşteptăm mâine la primul antrenament", a precizat acesta la postul naţional de radio. Golgheter al campionatului bulgar în 2001, Hristo Iovov (32 de ani) a evoluat în prima parte a campionatului la Levski Sofia, iar în cariera sa a mai trecut pe la Munchen 1860, Lokomotiv Sofia, Litex Loveci, Aris Limassol şi Apollon Limassol. Atacantul a strâns 32 de selecţii în naţionala Bulgariei şi a fost elevul actualului tehnician al Stelei la Litex Loveci (2000-2001) şi Aris (2008). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut