Internazionale Milano
01-07-2010, 06:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Internazionale Milano
Patrick Vieira va părăsi Internazionale Milano pentru a semna cu Manchester City
Internaţionalul francez Patrick Vieira a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu oficialii formaţiei engleze Manchester City pentru un contract valabil până la finalul sezonului, la numai o zi după ce a îmbrăcat tricoul lui Internazionale Milano, pentru ultima oară, în partida cu Chievo Verona.
"Capitolul Italia e încheiat pentru mine, după un an la Juventus şi trei ani şi jumătate la Milano. Nu mai pot să rămân la Inter dacă nu sunt o opţiune pentru antrenor. Îmi doresc mult să ajung la Campionatul Mondial şi pentru asta am nevoie de multe meciuri. Voi merge la Manchester City pentru a-i arăta lui Roberto Mancini că am rămas acelaşi ca atunci când m-am transferat la Inter", a spus Vieira, citat de Canal Plus. Veteranul în vârstă de 33 de ani a evoluat în doar 14 meciuri pentru Internazionale Milano în prima parte a sezonului, 12 în campionat şi două în Liga Campionilor, reuşind să înscrie şi un gol. Ultima sa apariţie în echipa nerazzurilor a fost chiar miercuri în partida de la Chievo Verona, câştigată, scor 1-0, şi în care Cristian Chivu a suferit o accidentare la cap şi a avut nevoie de spitalizare. Patrick Vieira, care a adunat 107 selecţii în naţionala Franţei, a mai jucat în Anglia, în perioada 1996-2005, atunci când a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Arsenal Londra. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut