Ştiri FC Vaslui
01-09-2010, 03:32 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Gângioveanu nu mai vine la Vaslui
Împrumutul lui Cosmin Gângioveanu la FC Vaslui a expirat, jucătorul revenind la Universitatea Craiova.
Pedepsit de Mititelu cu exilul la FC Vaslui din cauză că a preferat să dea bacalaureatul în loc să meargă în cantonament, Cosmin Gângioveanu a revenit în Bănie. Mijlocaşul vrea să redreseze Craiova şi se gândeşte deja la punctele pe care oltenii le au de recuperat în retur. "Mă bucur că am revenit la Ştiinţa. Ştiu că echipa nu a trecut prin momente tocmai bune şi sper să o ajut din retur să ne revenim. În vară, nu s-a întâmplat absolut nimic. Am fost şi eu puţin orgolios, dar sufletul şi inima mea au fost la Universitatea. Avem 17 etape de jucat în retur, orice este posibil. Dacă începem bine, putem urca în clasament, pentru că nu sunt foarte multe puncte de recuperat. Nu vreau să mai vorbesc despre Vaslui. Acum sunt la Craiova şi vorbesc numai despre Craiova. Cred că Universităţii i-a lipsit în tur şi puţin noroc, dar vor veni şi el, şi rezultatele. Suntem jucători tineri, de perspectivă şi cred că putem face faţă în prima ligă", a declarat Gângioveanu pentru site-ul oficial al clubului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut