Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
01-09-2010, 10:04 PM
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
L-am sunat de 36 de ori, degeaba!

"Briliantul" spune că nu este normal ca selecţionerul să nu-i răspundă la telefon şi să nu-i dea nicio explicaţie privind situaţia sa la naţională.

Adrian Mutu a declarat, joi, că a vrut în repetate rânduri să-i ceară scuze lui Răzvan Lucescu pentru că a plecat din cantonament după eşecul usturător cu Serbia, din preliminariile CM 2010, însă nu a reuşit să discute cu selecţionerul.

"L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori ca să îmi cer scuze, dar nu mi-a răspuns. I-am trimis şi mesaje, dar nu mi-a răspuns. Din respect pentru Răzvan, l-am sunat de atâtea ori, nu mi-am călcat pe mândrie. De acum nu o să îl mai caut, dacă el vrea să îmi comunice ceva, aştept telefonul lui. Nu e normal cum s-a comportat Răzvan faţă de mine, dacă un jucător greşeşte, merită o explicaţie. Putea să îmi răspundă şi să îmi spună unde am greşit. Putea să îmi spună "Adi, nu te mai chem", dar nu a făcut-o. S-a uitat prea repede amenda pe care am primit-o, 160.000 de euro de la club, pentru că am venit la naţională, s-au uitat repede toate lucrurile bune pe care le-am făcut pentru naţională", a declarat Mutu, la GSP TV.

Mutu a negat că ar putea pleca de la Fiorentina în această iarnă. "Nu plec de la Fiorentina, cel puţin până la vară. S-au vehiculat diverse destinaţii, dar pentru moment nu mă gândesc să plec de aici. Am demonstrat prin tot ceea ce am făcut şi prin modul în care m-am comportat că banii nu sunt importanţi. Pentru moment nu doresc să plec de la Firenze, indiferent de cât mi se oferă", a punctat atacantul român.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina) - Sebi Raducu - 01-09-2010 10:04 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut