Ştiri Cetatea Suceava
01-09-2010, 10:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Andronic e greu de adus
Cam la fiecare întrerupere de sezon din ultimii 2-3 ani, prima ţintă a oficialilor Cetăţii pentru întărirea lotului o reprezintă împrumutul fundaşului central Dorian Andronic de la FC Vaslui, un jucător crescut şi format la şcoala de fotbal suceveană. Cum însă de la vorbă la faptă e cale lungă, iar patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu nu este un om uşor de convins, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a continuat să rămână în lotul galben-verzilor. Acum ar fi fost un moment propice pentru a forţa trecerea lui Andronic pe Areni, în condiţiile în care apariţiile sale în primul unsprezece gândit de Marius Lăcătuş au început să devină din ce în ce mai rare, însă din păcate situaţia financiară precară a grupării pregătite de Ioan Radu nu poate permite acest lucru.
Aflat în vacanţă la Suceava, Dorian a declarat că nu s-ar opune unei reveniri la Cetatea, deşi acest lucru este greu de realizat în situaţia de criză pe care o traversează gruparea suceveană în acest moment. "Mă simt excelent la Vaslui, dar pe de altă parte aş dori să merg la o echipă unde să am posibilitatea să joc constant. Am doar 20 de ani şi la această vârstă este foarte important să capăt experienţă. Iar acest lucru nu se poate realiza fără să adun cât mai multe jocuri în picioare", a declarat fostul internaţional de juniori sucevean. Conform presei de specialitate, de împrumutul lui Andronic sunt interesate în această iarnă formaţii ca Gloria Bistriţa sau Farul Constanţa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut