Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
01-09-2010, 10:38 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Andrei Roheţki a devenit om la casa lui

Anul 2009 s-a încheiat într-un mod special pentru Andrei Roheţki, fostul portar al Cetăţii Suceava. Actualul echiper al Ceahlăului s-a căsătorit cu aleasa inimii, Alexandra Camelia Hrenciuc, cu doar câteva ore înainte de Revelion, pe 31 decembrie 2009. La cununia civilă oficiată într-un cadru restrâns au participat membri celor două familii, precum şi actuali sau foşti coechiperi, ca Marius Onciu sau Laurenţiu Berezoschi.

La finalul ceremoniei, vizibil emoţionat, Andrei Roheţki a spus că anul 2009 i-a adus tot ceea ce este mai bun atât pe plan familial cât şi profesional. "În prima parte a anului 2009 am reuşit să mă menţin cu Cetatea în eşalonul secund, un lucru în care puţini mai credeau. Apoi a venit transferul la Ceahlăul şi mi-am îndeplinit visul de a evolua la o formaţie din primul eşalon, pentru ca să închei anul cu acest fericit eveniment, în care mi-am unit destinul de femeia iubită", a declarat Roheţki.

Andrei şi Camelia s-au cunoscut în urmă cu un şi jumătate, iar de atunci au rămas împreună. "Roiu" a mai afirmat că 2010 va fi un an dificil la echipa de club, dar speră să o scoată cu bine la capăt, aşa cum s-a mai întâmplat şi atunci când juca la Suceava. În ceea ce priveşte familia, proaspătul mire s-ar bucura foarte mult dacă ar deveni tată în acest an.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 01-09-2010 10:38 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut