Ştiri Politehnica Iaşi
01-10-2010, 07:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Petre Grigoraş a renunţat la brazilianul Thiago Correa
Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, că a renunţat la atacantul brazilian Thyago Correa, venit în probe la mijlocul săptămânii la echipa din Copou, deoarece fotbalistul este supraponderal.
"Brazilianul Correa este supraponderal şi am renunţat la el, nu avea rost să-l iau în cantonament. Din câte auzisem, impresarul lui a spus iniţial că are vreo 3 kilograme în plus, dar avea 8 peste limită. Mi se pare o jignire adusă echipei Politehnica şi fotbalului românesc de către impresar, să aducă la probe un fotbalist cu 8 kilograme în plus. Correa a făcut trei ture de teren şi a vomitat. În plus, nu pot să cred că un fotbalist, fie el şi brazilian, a putut veni să dea probe în Liga I deşi ştia că are foarte multe kilograme în plus. Nici măcar nu are vreun nume", a spus, duminică, Petre Grigoraş. Tehnicianul a mai afirmat că a decis să-l mai ţină în probe pe atacantul ghanez Francis Agbleta, deoarece are referinţe bune despre el şi vrea să-l mai urmărească în perioada următoare. Politehnica Iaşi va efectua două cantonamente în această iarnă: primul stagiu va fi la Poiana Braşov, în perioada 11-21 ianuarie, iar pentru al doilea formaţia pregătită de Petre Grigoraş se va deplasa în Antalya, în 27 ianuarie, unde se va pregăti timp de două săptămâni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut