Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano)
01-10-2010, 07:59 PM
RE: Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano)
Chivu le-a mulţumit celor care l-au susţinut după accidentarea suferită la cap

Fundaşul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, care a fost transferat duminică la un spital din Milano, le-a mulţumit celor care l-au încurajat după accidentarea gravă pe care a suferit-o la cap, informează site-ul oficial al clubului italian.

"A fost cu adevărat frumos să primesc mesaje de la prieteni şi colegi, conducători, jucători şi antrenori ai cluburilor italiene şi străine. Am primit mesaje şi de la fanii lui Inter, ai României sau din Olanda, însă nu numai. Am simţit afecţiunea lor şi acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine. Îmi cer scuze că nu le pot mulţumi tuturor personal. M-a bucurat şi victoria în faţa Sienei, băieţii au fost fantastici", afirmat Cristian Chivu.

Căpitanul echipei naţionale a României a plecat duminică dimineaţă din spitalul din Verona, fiind însoţit de soţia sa, Adelina, şi medicul lui Inter, Franco Combi. El a fost internat într-un spital din Milano, unde va mai rămâne câteva zile.

"Cristian se simte bine, dar va mai sta internat câteva zile, pentru a fi sub supravegherea medicilor şi pentru finalizarea investigaţiilor", a explicat Combi.

Clubul Internazionale Milano, alături de medicul echipei şi de Cristian Chivu au mulţumit medicilor de la spitalul Borgo Trento din Verona pentru "profesionalismul, sensibilitatea şi disponibilitatea" de care au dat dovadă.

Fundaşul lui Inter s-a accidentat în timpul partidei cu Chievo, după un contact violent cu Sergio Pellissier. Chivu a fost transportat imediat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a constat în refacerea unei fracturi craniene din zona parietală dreaptă şi îndepărtărea unui hematom apărut în urma contactului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano) - Sebi Raducu - 01-10-2010 07:59 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut