Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
01-11-2010, 07:45 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nicolae Dică va fi împrumutat pentru şase luni de la Catania

Internaţionalul român Nicolae Dică va fi împrumutat pentru şase luni de Catania la liderul Ligii I, CFR Cluj, care va avea opţiune de transfer definitiv, a declarat, luni, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

"Am ajuns la un acord atât cu cei de la Catania, cât şi cu Iraklis, clubul la care este împrumutat în prezent. Nicolae şi-a dat acordul de a juca pentru noi, iar în cursul zilei de azi urmează să semnăm actele. Va fi împrumutat până la vară, atunci când îl vom putea transfera definitiv", a spus Mureşan.

Oficialul este extrem de încântat de noul transfer, pe care îl consideră unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. "E un jucător care poate juca pe mai multe posturi, foarte valoros, pe care l-am dorit de mai multe ori. Mă bucur că am reuşit să-l aducem", a adăugat Iuliu Mureşan.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost transferat de Catania Calcio de la Steaua în vara anului 2008 în schimbul a două milioane de euro, însă nu a reuşit să se adapteze, iar în vară a fost împrumutat la Iraklis Salonic, pentru care a jucat în 13 partide şi a marcat trei goluri.

Cu 30 de selecţii şi 9 goluri la naţională, Dică a mai fost dorit de formaţia ardeleană şi în urmă cu un an, însă atunci oficialii italieni nu au fost de acord cu transferul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 01-11-2010 07:45 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut