Ştiri Unirea Urziceni
01-11-2010, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Levy: "Este o onoare că sunt antrenorul unei echipe de succes în România şi în Europa"
Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat, luni, la prezentarea oficială, că este fericit să se afle în ipostaza de a pregăti o formaţie care a obţinut performanţe în Liga I, dar şi în Liga Campionilor, motiv pentru care vrea să repete aceste evoluţii bune.
"Sunt fericit că sunt aici, este o mare onoare pentru mine, Unirea Urziceni fiind o echipă de succes în România şi în Europa. Organizarea clubului este bună, chiar am fost surprins la acest capitol, fiind mai bine decât mă aşteptam. Venirea la Urziceni este o provocare pentru mine şi sper să fac totul bine, am mare încredere în potenţialul meu. Voi pune accent pe tactică, dar şi disciplina este importantă pentru mine. Sper ca şi în retur să repetăm parcursul bun din tur şi să avem performanţe în Liga Europa", a spus Ronny Levy, la prezentarea sa oficială ca antrenor al Unirii Urziceni, pe care o va pregăti în următoarele 18 luni. Noul antrenor secund al campioanei României, Gabriel Caramarin, a declarat că este onorat pentru că a fost cooptat în staff-ul lui Levy: "Mulţumesc conducerii pentru şansa pe care mi-a acordat-o. Am renunţat la cariera de jucător şi poate şi alţi fotbalişti ar fi făcut la fel în locul meu, pentru a veni la Urziceni. Vreau să pun umărul la viitoarele succese ale echipei". De asemenea, responsabilul cu pregătirea portarilor, Eugen Nae, s-a arătat încântat că va lucra alături de tehnicianul israelian: "Sunt foarte fericit că am ajuns aici, este o muncă nouă, dar şi veche, în acelaşi timp. Tot asta am făcut şi în ultimii 25 de ani, n-am emoţii că portarii pregătiţi de mine nu vor apăra bine". Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a referit la modul în care s-a decis noul staff tehnic echipei: "Am făcut aceste alegeri şi sunt foarte mulţumit. Nu a fost o muncă uşoară, dar a fost facilitată de evoluţia echipei şi de profesionalismul emanat de Unirea Urziceni în ultimele două sezoane. Echipa noastră a fost ca un magnet pentru aceşti tehnicieni. Ştiu că sunt oameni de valoare, profesionişti adevăraţi. Va fi un drum greu, dar cred că suntem în stare să continuăm performanţele acestei echipe". În ceea ce priveşte situaţia celor doi jucători împrumutaţi de la Sportul Studenţesc până în această iarnă, Stoica a precizat: "Varga şi Bălan sunt capitole închise pentru Unirea Urziceni, echipă care nu va mai aduce niciodată jucători sub formă de împrumut. Orice jucător poate pleca de la Unirea, dar actuala criză fugăreşte cumpărătorii". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
98 Musafir(i)
98 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut