Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dunărea Giurgiu
01-12-2010, 06:34 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:44 AM de Sebi Raducu.)
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu
Marin Barbu şi-a reziliat contractul cu Dunărea Giurgiu

Antrenorul echipei Dunărea Giurgiu, Marin Barbu, şi-a reziliat, marţi, contractul cu formaţia din liga secundă, iar în locul său va fi numit în funcţie Emil Ursu, fost secund la Astra Ploieşti.

"Mi-am reziliat contractul cu Dunărea de comun acord şi merg mai departe. La club o să vină un alt patron, iar el a vrut să mă schimbe. În locul meu va fi numit Emil Ursu. Asta e viaţa, patronul poate să facă ce vrea, dar îmi pare rău că plec de aici. Acum nu cred că o să îmi mai caut angajament şi o să stau până la vară, după care mai vedem", a declarat Marin Barbu.

Dunărea Giurgiu va fi preluată de patronul echipei Astra Ploieşti, Ioan Niculae. Mai mult, câţiva jucători pe care Nicolo Napoli nu îi mai doreşte la Astra ar urma să fie împrumutaţi la divizionara secundă. Noul antrenor, Emil Ursu, este aşteptat să vină la Giurgiu, miercuri, când va stabili programul echipei.

Dunărea Giurgiu se află pe locul 10 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu 23 de puncte obţinute după prima parte a campionatului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:43 PM
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 09-14-2009, 07:28 PM
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 10-30-2009, 09:12 PM
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:04 PM
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 01-12-2010 06:34 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)