Ştiri Unirea Urziceni
01-12-2010, 08:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Paul Zaharia: "E bine ca Dan Petrescu a dat curs ofertei de la Kuban"
Ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotbal, Paul Zaharia, este de parere ca Dan Petrescu a plecat de la Unirea Urziceni la Kuban Krasnodar pentru ca a vazut o provocare in proiectul propus de rusi.
Oficialul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca numai "Bursucul" poate spune de ce a ales tocmai acest moment pentru a pleca, insa crede ca tehnicianul a vazut la Krasnodar un proiect asemanator cu cel pe care il avusese si la "Chelsea de Ialomita". "Dan Petrescu s-a inhamat la un nou proiect. E evident ca ii plac provocarile pe termen mediu si lung. Nu stiu cum putem sa categorisim proiectul pe care l-a avut la Unirea, dar cred ca, la ritmul existent la noi, timpul petrecut de el acolo poate fi socotit un termen lung. Pana la urma e bine ca a dat curs acestei oferte, de la o echipa din Rusia, unde cred ca il asteapta inca un proiect pe termen asemanator. Liverpool este o provocare si la fel este si propunerea venita de la formatia de Liga a II-a din Rusia. Numai el poate sa spuna de ce a ales tocmai acum sa plece acolo", a declarat Paul Zahaia, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
75 Musafir(i)
75 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut