Ştiri FC Baia-Mare
01-12-2010, 09:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Baia-Mare
"Avem datorii de 10 miliarde!"
Vicepresedintele lui FC Baia Mare, Liviu Bala, a anuntat ca noul presedinte este Dan Hotico si ca a vrut ca Alexandru Koller sa fie presedinte, dar acesta a refuzat pentru ca a solicitat un audit financiar.
"Vineri a avut loc Adunarea Generala a Asociatiilor si s-a stabilit un nou Consiliu de conducere, presedinte Dan Hotico, vicepresedinte eu, din partea Consiliului Local, membrii Petre Andronic, Zoltan Ilzes, Alexandru Koller. Sper ca vom gasi solutii. Am vrut ca Alexandru Koller sa fie presedintele clubului. El a refuzat, pentru ca a solicitat un audit.", a declarat Bala. El a precizat ca echipa are datorii de 10 miliarde de lei vechi si considera ca echipa poate termina în prima parte a clasamentului. "Avem datorii de 10 miliarde de lei vechi. Luni echipa se reuneste. Daca auditul va da o suma rela ,de 7 miliarde, ar fi mai usor pentru Koller sa preia echipa. Anul trecut am primit din partea Consiliului Local 1.200.000.000 de lei vechi. Costurile sunt platite de Primarie, 3 miliarde. Roszel si-a facut datoria fata de club. Mai doreste sa plece si Bogdan Peres. A expirat imprumutul celor 4 jucatori împrumutati la Sighetu Marmatiei. Avem juniori valorosi, aun antrenor bun, Florin Fabian. Putem termina în prima parte a clasamentului", a incheiat Bala http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:23 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-19-2009, 09:39 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:03 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:41 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 01-12-2010 09:13 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)