Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Standard Liege
01-14-2010, 04:33 PM
RE: Standard Liege
Jovanovic a fost desemnat cel mai bun jucător din campionat, dar nu şi-a ridicat premiul

Atacantul lui Standard Liege, Milan Jovanovic, a câştigat premiul "Gheata de aur", care recompensează cel mai bun fotbalist din campionatul Belgiei în 2009, dar acesta nu a fost prezent la ceremonie în semn de protest, informează HLN.be.

Sârbul nu şi-a ridicat trofeul, fiind pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, iar premiul i-a fost oferit premierului belgian, Yves Leterme, care este unul dintre suporterii lui Standard Liege. Presa a scris că jucătorul nu s-a dus la ceremonie în semn de protest faţă de publicaţia care a scris că unul dintre colegii săi, Alex Witsel, este printre cei mai detestaţi oameni în Belgia după ce şi-a accidentat grav un adversar.

Jovanovic a fost primul în clasament, cu 218 puncte, fiind urmat de doi fotbalişti de la Anderlecht: Mbark Boussoufa (174p) şi Romelo Lukaku (167p). Pe următoarele două poziţii au fost doi alţi doi jucători de la echipa pregătită de Ladislau Boloni: Steven Defour (146p) şi Dieumerci Mbokani (136p).

"Sunt mândru că am fost ales cel mai bun fotbalist şi nu mă aşteptam la acest lucru, mai ales că Standard nu a avut cea mai bună evoluţie în a doua parte a anului 2009. Poate că era mai corect ca Boussoufa să câştige, dar aşa e viaţa. Vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor, în special lui Michel Preud'homme, dar şi fanilor şi colegilor mei", a spus Jovanovic.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Standard Liege - Sebi Raducu - 09-23-2009, 10:13 PM
RE: Standard Liege - Sebi Raducu - 09-23-2009, 10:13 PM
RE: Standard Liege - Sebi Raducu - 01-14-2010 04:33 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut