FC Bayern München
01-15-2010, 09:45 PM
|
|||
|
|||
RE: FC Bayern München
Rummenigge vrea ca Ribery să-şi prelungească înţelegerea cu Bayern Munchen
Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a afirmat în presa germană de vineri că va face tot posibilul să-l convingă pe Franck Ribery ca la primăvară să-şi prelungească înţelegerea care expiră în 2011, informează AFP.
"Obiectivul nostru este să-i prelungim contractul lui Franck, vreau ca el să rămână la Bayern, i-am oferit multe, dar nu pot să spun de pe acum dacă se va realiza", a afirmat Rummenigge. Francezul nu a mai jucat într-un meci oficial din 3 octombrie din cauza unei tendinite la genunchiul stâng. Ribery, sosit la Bayern în iulie 2007, a fost dorit de Real Madrid, dar formaţia germană a refuzat să negocieze transferul său în capitala Spaniei. Jucătorul nu a putut participa nici la tot stagiul de pregătire din Dubai din cauza unor probleme la degetele picioarelor. "L-am sfătuit ca după o pauză îndelungată să nu forţeze şi să poarte ghete noi. Louis van Gaal mi-a spus că este convins de calităţile extraordinare ale lui Ribery şi de importanţa lui la Bayern. Franck Ribery este, fără să exagerez, cel mai bun fotbalist din Bundesliga", a spus Rummenigge. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut