Ştiri Delta Tulcea
01-18-2010, 09:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Delta Tulcea
Gache: "Putem obtine licenta, daca promovam" Antrenorul divizionarei secunde Delta Tulcea, Constantin Gache, este de parere ca formatia tulceana ar putea obtine licenta de activare in Liga I, daca va obtine promovarea in primul esalon fotbalistic in acest sezon.
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca autoritatile locale au facut multe pentru clubul de fotbal, avand in vedere ca, in urma cu cativa ani, stadionul era in paragina, invadat de iarba si de buruieni. "Am inceput pregatirile si de data asta parca se doreste ceva mai mult din partea autoritatilor locale. Sa vedem daca vom reusi cu echipa. Am avut un parcurs bun pana acum, dar fara prea multe veleitati. Ramane de vazut ce vom face, pentru ca ne luptam cu echipe de traditie din fotbalul romanesc si echipe cu pretentii. Am fost de la inceput acolo, de cand s-a promovat de la judet la Divizia C. Nu imi venea sa cred ce paragina am gasit, iarba si buruieni peste tot. In foarte putin timp, domnul primar a vrut sa faca o echipa pentru tulceni, pentru ca publicul de aici este cunoscator si merita. Daca vedeti statisticile, suntem pe locul doi ca numar de spectatori pentru Divizia B. S-au facut multe lucruri pe care nu le stie multa lume. Putem obtine licenta de activare in primul esalon, daca vom promova. Suntem, insa, mai fragili ca alta data. Am inceput campionatul foarte bine, dar am avut nesansa de a ni se accidenta trei jucatori de baza. Au venit cei de la Farul pe parcurs si pana ne-am omogenizat din nou au fost ceva probleme. Teoretic, Sportul e cel mai puternic adversar din seria noastra. Practic, Branestiul e prima si mai pot veni si altele", a declarat Constantin Gache, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", prezentata de Horatiu Sima. "Ce a facut Hagi la Academie nu exista in aceasta tara. Nici macar la cumnatul lui, la Gica Popescu, nu sunt asemenea conditii. Vizavi de Viitorul, echipa lui, impotriva careia am jucat, e diferenta mare fata de asta-vara, pentru ca am jucat si atunci un amical. Se vede ca acolo se lucreaza si se pun lucrurile la punct", a mai spus antrenorul echipei Delta Tulcea. Sport Total FM http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:39 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-03-2009, 05:49 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-04-2009, 08:35 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - mircovucinic23 - 09-07-2009, 11:05 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-22-2009, 08:02 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 09-30-2009, 07:08 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 11-08-2009, 10:33 PM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 12-01-2009, 11:54 AM
RE: Ştiri Delta Tulcea - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:15 PM