Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
01-18-2010, 09:29 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Walter: "Hizo are materie prima"

Finantatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, sustine ca antrenorul Viorel Hizo i-a spus ca a gasit jucatori de perspectiva in Cluj si ca are materie prima pentru a putea face o formatie redutabila din actuala divizionara secunda.

Omul de afaceri a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca fotbalistii lui "U" sunt multumiti de colaborarea cu "Dulaul", chiar daca acesta ii oboseste foarte tare.

"Chiar acum am terminat discutiile cu Viorel Hizo. Am facut azi (n.r. sambata) trei meciuri de pregatire si antrenament, chiar in Cluj. Viorel mi-a spus ca are materie prima, a gasit jucatori de perspectiva aici. Luni pelcam la Sovata, in cantonaent, iar pe 6-7 februarie plecam in Antalya, la pregatire. Viorel Hizo si acum isi munceste jucatorii, ca pe vremuri. In acelasi timp, cat de munciti sunt, sunt foarte multumiti de cand au inceput pregatirea cu Viorel. Spun ca le place ce fac cu domnul Hizo. Acosta merge cu noi in cantonament si mai avem un portar brazilian care a ajuns aseara (n.r. vineri seara), la orele 23:00 in Cluj si va face si el deplasarea cu noi. Azi a facut numai alergari usoare", a declarat Florian Walter, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", prezentata de Horatiu Sima.

"Hizo are toate loturile de copii si juniori in subordine, dar pe banca tehnica este Cristi Dulca. Acesta, insa, este al doilea om de pe banca, in calitate de antrenor principal la prima echipa. Echipa o face Viorel Hizo", a mai spus finantatorul echipei Universitatea Cluj.

Sport Total FM

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 01-18-2010 09:29 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut