Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UD Almería
01-19-2010, 06:35 PM
RE: UD Almería
Constantin Gâlcă a fost demis de la conducerea echipei Almeria B

Antrenorul român Constantin Gâlcă a fost demis, luni seară, de la conducerea echipei Almeria B, din liga a patra spaniolă, decizia fiind luată după o şedinţă a Consiliului de Administraţie al clubului, informează presa iberică.

"Echipa mergea destul de bine, dar cel mai mult contează rezultatele. Am făcut partide destul de bune, dar din păcate nu am reuşit să şi marcăm. Responsabilitatea este doar a mea. Almeria B este o echipă cu potenţial, dar, din păcate, nu am reuşit să îl folosesc la capacitate maximă", a spus Gâlcă, care a fost demis după înfrângerea cu Loja, scor 1-2.

Clubul spaniol i-a mulţumit lui Gâlcă pentru treaba pe care a făcut-o la echipă, dar vrea să aducă un alt antrenor pentru a forţa accederea în liga a treia. Printre înlocuitorii lui Gâlcă se numără Pedro Pablo Braojos, care în trecut a antrenat prima formaţie a clubului şi a mai trecut pe la Linares sau Granada.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
UD Almería - Sebi Raducu - 12-17-2009, 07:57 PM
RE: UD Almería - Sebi Raducu - 12-17-2009, 07:59 PM
RE: UD Almería - Sebi Raducu - 12-21-2009, 02:57 PM
RE: UD Almería - Sebi Raducu - 12-24-2009, 10:42 PM
RE: UD Almería - Sebi Raducu - 01-19-2010 06:35 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)