Ştiri Steaua Bucureşti
01-20-2010, 05:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Josh Tudela a semnat un contract pe 3 ani cu echipa din Ghencea Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, că americanul Josh Tudela a semnat un angajament valabil 3 sezoane, dar oficialii roş-albaştrilor nu au parafat încă înţelegerea, deoarece aşteaptă concluziile tehnicianului Mihai Stoichiţă după cantonamentul din Antalya.
"Am înţeles că Stoichiţă a avut o impresie foarte bună despre Tudela, aşa că am făcut deja contract cu el, pe trei ani. A semnat el, dar n-am semnat şi eu. Va câştiga 5.000 de euro pe lună şi la şase luni îi putem rezilia contractul, pentru că acum, la Steaua, numai aşa va fi. Când vine Stoichiţă din Antalya o să-mi zică dacă punem şi noi ştampila pe contract sau nu", a spus Gigi Becali la Sport.ro. Americanul Josh Tudela a sosit în România la data de 12 ianuarie, iar timp de patru zile a susţinut probe de joc la Steaua, după care antrenorul Mihai Stoichiţă a decis să-l păstreze la echipă. Mijlocaşul a jucat la echipa LA Galaxy din 2007, timp în care a evoluat în doar 23 de partide. În a doua parte a anului 2007, Josh Tudela a fost împrumutat la gruparea California Victory, pentru care a bifat doar 5 meciuri oficiale. Mijlocaşul american are 25 de ani şi nu a evoluat niciodată pentru echipa naţională a SUA. În perioada petrecută la LA Galaxy, Tudela a fost coleg cu englezul David Beckham. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut