Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
01-22-2010, 04:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
«Răzvane, nu fi nebun!» Dani Coman, portarul lui FC Braşov, este de părere că doar nebunii pot susţine că Adrian Mutu nu merită să joace la echipa naţională. Goalkeeperul de 30 de ani invocă forma senzaţională a "Briliantului" la Fiorentina ca argument.
Spune că atacantul e în mare formă Chiar dacă este finul selecţionerului României, Răzvan Lucescu, portarul lui FC Braşov nu se sfieşte să-şi spună părerea referitoare la “cazul Mutu”. "Eu zic că Adi merită să fie chemat în continuare la echipa naţională, mai ales după golurile reuşite la începutul acestui an. Ai fi nebun să spui că nu merită! Adi a marcat de şapte ori în Italia, unde atacanţii nu au deloc viaţă uşoară. Oricum, Răzvan Lucescu ştie cel mai bine pe cine trebuie să cheme la lot", a declarat Dani Coman. Adrian Mutu şi Dani Coman au jucat împreună la FC Argeş, înainte ca "Briliantul" să ajungă la Dinamo. Adrian Mutu (în galben) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la meciul cu Franţa de la Euro 2008 În timpul unui meci în “Ştefan cel Mare” contra fostei sale echipe, Mutu i-a făcut o recomandare lui Florin Halagian, antrenorul piteştenilor. "Ai portar de valoare pe bancă, nu ăla din poartă", a spus Adi, referindu- se la Dani Coman. «Briliantul» a filmat clipuri umanitare Deşi era obosit, după un meci încheiat târziu, Adrian a filmat ieri, la prânz, trei spoturi publicitare pentru campaniile umanitare care au ca scop sprijinirea victimelor cutremurului din Haiti. Ideea clipului din Italia i-a aparţinut Consuelei, soţia lui Adrian. Frumoasa dominicancă are deja câţiva parteneri în campanie: Sky TV Italia s-a implicat în proiectul Consuelei, urmând să difuzeze clipul şi făcând apel la peninsulari să ajute victimele dezastrului din Haiti.Frey, Mutu şi Gilardino (de la stânga) au filmat spotul pentru campania din Italia În reclamă, alături de Mutu, apar şi alţi doi cţchipieri de la Fiorentina, portarul francez Sebastien Frey şi atacantul italian Alberto Gilardino. De asemenea, Mutu a mai filmat două spoturi, unul pentru campania “Oameni pentru oameni”, care vizează tot sprijinirea haitienilor năpăstuiţi, iar celălalt pentru “Societatea Română de Cardiologie”. "Eram la Chelsea pe vremea aceea" Mutu susţine că fotografiile în care apare alături de câteva tinere datează din 2004Adrian Mutu a afirmat, ieri, că se duce o campanie împotriva sa, explicând că pozele care au fost publicate de ziarele centrale, în care el apare alături de mai multe fete, nu sunt făcute în luna mai a anului 2006, în turneul efectuat de naţionala României în SUA. "Se vrea compromiterea mea! Tuns aşa, cum apar acolo, am fost doar în perioada în care jucam la Chelsea, la Londra, în 2004. Atunci nici nu eram însurat, n-aveam nici o obligaţie. La turneul din SUA aveam părul mai lung. Nu ştiu unde au fost făcute fotografiile, cred că printr-un club, la solicitarea domnişoarelor. Habar nu am cine sunt!", a spus Adi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
37 Musafir(i)
37 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut