Ştiri Steaua Bucureşti
01-22-2010, 06:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Jelev: "Ne aşteaptă 17 finale în retur, iar presiunea este foarte mare" Fundaşul de 30 de ani Jivko Jelev, transferat de Steaua în această iarnă de la Oţelul Galaţi, a declarat astăzi că este o diferenţă foarte mare între fosta şi actuala lui echipă, subliniind că presiunea îşi pune amprenta.
"Ne aşteaptă un retur foarte greu. Mă bucur că am ajuns să lucrez din nou sub comanda lui Mihai Stoichiţă. Este diferenţă mare între Oţelul Galaţi şi Steaua, pentru că aici presiunea este mult mai mare", a spus Jelev. "La Steaua trebuie să câştigi fiecare meci. Ne aşteaptă încă 17 partide decisive, nişte adevărate finale", a adăugat stelistul. "Toti jucatorii ma ajuta sa ma acomodez. Poate ca mai mult Ovidiu Petre, care este colegul meu de camera si Petre Marin, care este cel mai in varsta jucator de la echipa. De asemenea, Ianos Szekely, cu care am fost coleg la Galati. Toti baietii sunt prietenosi cu mine", a mai comentat Jelev. Si a incheiat: "Ghionea a fost capitanul si liderul echipei. Eu nu vreau sa spun acum ca il voi inlocui cu brio. Important este pentru mine sa muncesc, sa ma antrenez la 100% din capacitate si sa fac tot ce pot pentru Steaua". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut