Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Progresul Bucureşti
01-22-2010, 08:53 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti
Duna: "Am dormit in vestiar la Progresul pe cand eram la juniori"

Fostul fotbalist al echipei Progresul, Marin Duna, este mahnit ca formatia ale carei culori le-a aparat timp de 16 ani a disparut din fotbalul mare si ca mai activeaza acum doar la nivelul Ligii a IV-a, unde este tinuta in viata de avocatul Bogdan Tohaneanu.

Actualul antrenor a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Progresul a fost pentru el a doua casa si a povestit ca a dormit chiar in vestiar, in timpul junioratului.

"Progresul este in viata, in Liga a IV-a, unde joaca pe un teren inchiriat, la Coresi, pe langa Casa Presei Libere. Este tinut in viata de Bogdan Tohaneanu, un baiat cu inima mare. Toata lauda pentru dansul ca face acest lucru. Eu si putinii fani care sunt acum speram ca Progresul va reinvia, macar sa ajunga pana in Liga a III-a si dupa aceea vom mai vedea. Baza e cea mai mare problema, pentru ca daca ramanea pe baza de la Cotroceni, chiar si in Liga a III-a, ar fi fost altceva. Am petrecut 16 ani la Progresul si vreo 300 de meciuri numai la prima liga. A fost practic a doua mea casa. Am dormit chiar si in vestiar, la inceputuri, pe cand eram la juniori", a declarat Marin Duna, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Progresul Bucureşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:12 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - georgemp - 08-14-2009, 02:50 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - georgemp - 08-15-2009, 12:38 AM
Ştiri Progresul Bucureşti - robert95g - 01-12-2010, 09:44 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - Sebi Raducu - 01-22-2010 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)