Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Victoria Brăneşti
01-22-2010, 08:53 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
Duna: "Fac ce imi place la Victoria Branesti"

Noul metodist al echipei Victoria Branesti, Marin Duna, sustine ca a fost primit voarte bine la gruparea ilfoveana si este bucuros ca face ce ii place si se mentine in domeniu.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este hotarat sa nu lase meseria de antrenor si ca, din vara, va cauta o formatie pe care sa o pregateasca.

"Au fost cateva discutii in perioada aceasta cu doua echipe, dar nu s-a concretizat nimic. Nu am un contract de antrenor, dar am unul de colaborare cu Victoria Branesti. Am fost sunat de Ilie Stan si de noul director sportiv, Alin Buzarin. Eu voi colabora in calitate de metodist. Am acceptat si de o saptamana sunt in organigrama clubului. Astept sa inceapa campionatul si din vara vom vedea. Sunt hotarat sa nu las meseria de antrenor. Sunt in domeniu, lucrez in fotbal, doar ca nu stau pe teren. Fac ce imi place aici si am gasit un club foarte bine organizat. Nu intamplator sunt pe primul loc. Din discutiile pe care le-am avut cu Ilie Stan, mi-am dat seama ca proiectul a fost bun inca de la inceput. Are mana libera si i s-a dat incredere inca de la inceput. Are jucatori foarte ambitiosi si practic grupul a facut ca echipa sa ajunga pe primul loc. Luni se pleaca in Ungaria, la Debrecen, in cantonament. Acolo vor fi pregatire si jocuri amicale, apoi se vor intoarce si va incepe campionatul. Returul este mai greu decat turul. Punctele sunt mai «scumpe», pentru ca in tur, daca pierzi din ele, spui ca mai ai timp sa mai recuperezi", a declarat Marin Duna, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Victoria Brăneşti - Sebi Raducu - 10-30-2009, 08:50 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti - Daniel - 01-08-2010, 07:11 PM
RE: Ştiri Victoria Brăneşti - Sebi Raducu - 01-22-2010 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut