Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
01-22-2010, 11:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Pandurii şi-au prezentat achiziţiile Joi după-amiază, oficialii de la Pandurii au prezentat, în cadru organizat, cele trei achiziţii făcute până în acest moment. Atacantul Kamara, mijlocaşii Orac şi Vranjes, alături de vicepreşedintele Temelescu şi antrenorul Ciobotariu au vorbit ieri despre proiectul Pandurii 2010.
I-a vrut antrenorul Cei trei jucători au fost aduşi la Târgu-Jiu la cererea antrenorului. Cel puţin asta a susţinut ieri Ciobotariu. "Mi-am dorit foarte mult aceşti jucători, i-am urmărit şi cred că o să avem nevoie de ei. Totul depinde acum de ei, de modul cum se vor pregăti să prindă primul 11. Toată lumea pleacă de la linia de start cu aceleaşi şanse. Când vor confirma, vor ajunge în primul 11. Am încredere în ei pentru că sunt talentaţi şi au venit aici să joace. La mine nu există titulari sau rezerve", a declarat ieri Liviu Ciobotariu. Acesta a renunţat deocamdată la alţi trei jucători care mai au contracte cu Pandurii până la vară. Astfel, Basara, Stancu şi Arrieta vor merge şi ei în Antalya, alături de echipa a doua, iar în funcţie de randamentul lor la Pandurii II ar putea reveni la prima echipă. "Basara, Stancu şi Arrieta vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya împreună cu noi şi cu echipa a doua. Este un grup de jucători de la echipa mare şi unul de la echipa a doua. Eu voi avea la dispoziţie 27 de jucători, iar cei trei nu vor face parte din lotul echipei mari. Dar voi fi prezent la toate antrenamentele şi meciurile echipei a doua şi, în funcţie de randamentul lor, pot urca la prima echipă. Dar se poate şi invers. Este mult de muncă acolo şi voi face faţă pentru că îmi place să muncesc, sunt tânăr şi de aceea am venit. Am entuziasm şi nu e nicio problemă", a mai spus Ciobotariu. "Vreau să joc cât mai bine. Nu pot spune câte goluri voi marca, dar sunt sigur că dacă o să muncim, o să fie bine", Youssouf Kamara, atacant Pandurii. "Sunt fericit că am ajuns aici, e un pas înainte în cariera mea de fotbalist. Sunt mulţumit de ce am găsit la Pandurii şi sper ca din retur echipa să urce în clasament. Eu personal îmi doresc să joc cât mai bine şi să mă adaptez cât mai repede", Stojan Vranjes, mijlocaş Pandurii. "Am găsit aici o atmosferă foarte bună şi un antrenor mai bun decât cel dinainte. Se ştie ce s-a întâmplat cu mine înainte şi sper să demonstrez tuturor că s-a făcut o greşeală. Nu am de luat nicio revanşă faţă de cineva, vreau doar ca peste 2-3 ani să plec de aici la o echipă mai mare, însă până atunci trebuie să arăt ce pot. În Grecia a fost o experienţă foarte bună, ei au un campionat mai slab ca al nostru, dar sunt mai profesionişti. Nu mă sperie concurenţa de la Pandurii", Daniel Orac, mijlocaş Pandurii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut