Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
01-23-2010, 01:24 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 01:30 AM de ionutz_fii.)
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Surpriza, surpriza ... de la Multescu

Gheorghe Multescu a stabilit lotul pe care il va deplasa in perioada 25 ianuarie - 8 februarie in cantonamentul din Antalya, Turcia. Oarecum, tehnicianul Ceahlaului a surprins prin cooptarea in lot a unor jucatori care nu figurau in vederile sale si a colaboratorilor sai pina acum.
Poate cea mai mare surpriza este luarea in Turcia a lui Catalin Multescu, portarul cu care Ceahlaul a retrogadat in 2008, mai ales ca despre acesta s-a stiut mereu ca urmeaza sa plece in Germania pentru a evolua in esalonul trei. A mai venit si Alin Ilin, ultima data la Jiul Petrosani.
Fotbalistul este fundas dreapta, dar poate juca si-n linia mediana, si si-a incheiat la Comisia de Litigii a FRF socotelile cu gruparea hunedoreana, fiind declarat jucator liber de contract.

Iata lotul penrtu Antalya:

portari: Lipitor, Multescu

fundasi: Burlacu, Dikaba, Forminte, Vitelaru, Ferariu, Dumitras, Barna, Dragomir

mijlocasi: Badescu, Tudor, Tudosa, Cebotaru, Onciu, Achim, Staicu, Sofroni, Ilin, Stevic, Jeremic

atacanti: Fabbron, Gafita, Margina, Rudison, Mulisa.

sursa: sportneamt.com
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - ionutz_fii - 01-23-2010 01:24 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut