Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-01-2009, 08:00 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Varga: "Unirea are forţa de a trece de grupe"

Dacian Varga, mijlocaşul Sportului Studenţesc, nu e deloc surprins că revine la Urziceni. Chiar dacă mutarea s-a realizat pe ultima sută de metri, fotbalistul a avut încredere în promisiunea făcută de patronul Vasile Şiman, care i-a garantat atât lui, cât şi lui Tiberiu Bălan, că nu vor juca în liga a II-a, iar situaţia va avea o rezolvare favorabilă.

Dacian, în sfârşit, ştii unde o să joci pînă la iarnă...
Da, mă aşteptam ca lucrurile să se rezolve pentru mine şi pentru Tibi.

Erai chiar aşa de sigur?
Foarte sigur. Când domnul preşedinte promite ceva întotdeauna se ţine de cuvânt.

Cum crezi că te vor primi colegii de la Unirea?
Păi cum să mă primească? Aşa cum au făcut-o şi în iarnă. Cu braţele deschise, mai ales că suntem prieteni şi împreună am câştigat campionatul.

Dacă nu s-ar fi ajuns la o înţelegere, te-ai fi simţit nedreptăţit?
E mult spus nedreptăţit. Probabil, aş fi fost trist. Nu mi-ar fi fost uşor să îmi văd colegii la televizor sau din tribune jucând în Champions League...

Vei juca în grupele Ligii Campionilor împotriva unor formaţii de top. Ce şanse are Unirea să treacă de grupe?
Va fi foarte greu, însă eu cred că şanse există. Dacă ne vom face toţi treaba bine şi vom respecta întocmai indicaţiile lui Mister, cred că vom avea şi rezultate bune.

Echipa e mai puternică cu Dacian Varga şi Tibi Bălan?
Forţa echipei stă în unitatea grupului şi nu într-un jucător sau altul. Eu sper să muncesc bine şi să îmi aduc contribuţia la efortul colectiv.

Se zvoneşte că te afli în ultimul an de contract şi din iarnă ai putea pleca liber de la Sportul...
Nu e adevărat. Şi chiar dacă ar fi, nu aş proceda aşa. Nu ar fi corect!

Dacian Varga a câştigat sezonul trecut titlul de campion al României cu Unirea Urziceni şi acum revine la formaţia ialomiţeană sub formă de împrumut, până în iarnă. Din surse bine informate am aflat că fotbalistul se află sub contract cu Sportul Studenţesc până în 2012.
Florin Alboiu

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 09-01-2009 08:00 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut