Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-01-2009, 08:31 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-01-2009 08:32 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Atacantul Rade Veljovic a dat verdictul: Jur că Alba are echipă bună!
Sosit în această vară la Alba Iulia, împrumutat de la CFR Cluj, atacantul sârb al Unirii le-a intrat rapid la inimă suporterilor pentru dăruirea şi abnegaţia arătată la fiecare meci. "Jur că Alba are echipă bună, locul nostru în clasament trebuie să fie mult mai sus. Cred că arătăm prea mult respect adversarilor. Eu vin din Serbia şi nu ştiu ce înseamnă echipe din Bucureşti sau Timişoara, eu am fost crescut altfel şi fac tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa mea să câştige. Trebuie să fim mai "răi" în joc şi cu siguranţă că doar aşa vom putea reuşi în acest campionat al Ligii 1", a punctat vârful lui Adi Falub. De altfel, la pauza întâlnirii cu gruparea lui Neluţu Sabău, Rade Veljovic a fost protagonistul unei întâmplări hazlii petrecute în vestiarul "alb-negrilor". În momentul în care antrenorul Unirii şi-a întrebat elevii dacă au vreo problemă după primele 45 de minute, purtătorul tricoului cu numărul 18 a spus, cu o sinceritate dezarmantă, următoarele: "Adi (n.a. Falub), eu aş vrea să mai introduci un atacant lângă mine, pentru că nu pot alerga de la un stoper la altul timp de 90 de minute!". Stupefiat, dar în acelaşi timp amuzat de "tupeul" lui Veljovic, antrenorul i-a replicat: "Tu vezi-ţi de jocul tău, că tactica de joc eu o fac!". Şi în mare măsură antrenorul a avut dreptate, cu puţin noroc toate punctele puse în joc putând rămâne în Cetate.
3.200 de bilete vândute, 15.000 de euro primele uniriştilor pe luna august! Organizatorii au anunţat că la partida cu FC Timişoara s-au vândut 3.200 de bilete ceea ce înseamnă că încasările s-au ridicat la circa 10.600 de euro. "Sunt mulţumit de numărul celor care au venit la meci, pe lângă cei 3.200 de plătitori fiind prezenţi şi 600 de abonaţi. Albaiulienii trebuie să înţeleagă un singur lucru şi anume că o echipă ca Unirea are nevoie şi de sprijinul lor, financiar vorbind, vânzarea de bilete fiind vitală pentru un club ca al nostru", a punctat Marian Sarmeş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Unirii. În altă ordine de idei, conducerea Unirii va achita, până pe 15 septembrie, prime totale în valoare de aproximativ 15.000 de euro pentru cele 5 puncte acumulate în luna august. "Plătim 300 de euro pentru fiecare punct, deci fiecare fotbalist va încasa 1.500 de euro din care jumătate îi va primi acum, iar restul, în conformitate cu ROI, la finalul turului în condiţiile în care echipa se va afla deasupra locurilor retrogradabile", a afirmat oficialul ardelenilor. Referitor la jocul "alb-negrilor" de duminică, Sarmeş a spus doar atât: "Scorul nu mă mulţumeşte, dar prestaţia echipei da. Am fost superiori Timişoarei şi la un moment dat nu s-a observat nici o diferenţă între o nou promovată şi vicecampioana României, echipă care a eliminat din Liga Campionilor pe Şahtior Doneţk, câştigătoarea Cupei UEFA!". Şi nu a greşit cu nimic, dimpotrivă... http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
67 Musafir(i)
67 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut