Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-01-2009, 08:33 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-01-2009 08:34 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Mijlocaşul unirist nu mai marcase de peste un an
Călin Cristea mijlocaşul albaiulian ce a fost în opinia apropiaţilor echipei cel mai bun echipier al "alb-negrilor" în compania mult mai titratei FC Timişoara, a înscris întâiul său gol în elită, culmea marcat cu piciorul drept, de către un fotbalist "stângaci" prin excelenţă. "Aşa s-a nimerit să mă prindă faza. Am simţit o bucurie de nedescris când am văzut că mingea a poposit în plasă. Eram în al 9-lea cer, dar acum regret punctele pierdute printre degete. Dedic reuşita tatălui meu Virgil", a spus ieri talentatul jucător (n.a. - părintele său este angajat la stadionul "Cetate").
Jucătorul în vârstă de 21 ani a izbutit astfel să spargă o perioadă de secetă în ceea ce-l priveşte, în dreptul său adunându-se un campionat 2008-2009 fără gol şi 38 de partide fără a puncta (precedenta sa reuşită datând din 24 mai 2008, la jocul FC Unirea - Corvinul Hunedoara 4-1). "Pe undeva mă apăsa acest timp îndelungat în care n-am punctat şi sper să fi depăşit pasa proastă. Eu nu sunt un marcator prin excelenţă, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine în teren, să fiu folositor echipei", a spus fotbalistul de bandă stângă, ce a înregistrat un reviriment remarcabil în aceste prime 5 runde în Liga I. "Am dat dovadă de caracter în meciul cu Timişoara iar asta ne face mai optimişti. Unirea are forţă să reziste în elită şi putem să se bată de la egal la egal cu orice echipă", a mai adăugat Călin. Falub s-a ferit să-şi laude prea mult elevul considerând că expunerea mediatică i-ar face rău. "Călin este un fotbalist important pentru noi, care a crescut de la joc la joc. E în ascensiune evidentă, dar abia la început de drum. Prea multe cuvinte frumoase s-ar putea să i se urce la cap şi din acest motiv trebuie ferit de superlative", a concluzionat Falub. Goia în cărţi La partida de pe "Cetate" a asistat şi fostul stoper unirist Cosmin Goia, ultima dată legitimat în Ungaria la Nyíregyháza Spartacus, apărătorul timişorean purtând deja discuţii cu oficialii ardeleni pe tema revenirii la FC Unirea Alba Iulia. "Ne interesează un fundaş central, deoarece Pistol nu s-a restabilit complet şi în iarnă îi expiră împrumutul de la Rapid. Acum avem numai 3 soluţii în acea zonă defensivă, Poverlovici, Bumbac şi Bonacin. Să vedem ce se va întâmpla în viitor, dar recunosc că pe Goia nu-l ştiu prea bine", a explicat Falub, "ţintele" antrenorului unirist, de genul I. Rada (Steaua), Mera (FC Timişoara), Traore (CFR Cluj) şi N. Jovanovici (FC Vaslui) sunt inabordabile financiar la ora actuală. Falub i-a refuzat în această perioadă pe Miclăuş şi D. Toma (CFR Cluj) şi aşteaptă un răspuns din partea Timişoarei în cazul atacantului Axente (împrumutat la Oţelul Galaţi). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)
30 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut