Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-01-2009, 09:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Adrian Cristea: "Ce surpriză!"
Adrian Cristea e fericit că a fost convocat la echipa naţională, dar îi pare rău de accidentarea Ionel Dănciulescu.
- Adrian, după o săptămînă fantastică la Dinamo ai fost chemat şi la "naţională", te aşteptai? - Sincer, nu mă gîndeam că o să fiu convocat, chiar dacă Dinamo a făcut meciuri foarte bune cu CFR Cluj, Slovan Liberec şi în Ghencea. E o surpriză plăcută, mă bucur că pot juca din nou pentru România. - Cîteva vorbe despre meciurile cu Franţa şi Austria? - Mergem în Franţa la victorie, alt rezultat nu ne avantajează deloc. Au o echipă foarte puternică, dar credem în şansa noastră. - Dacă nu se accidenta Dănciulescu, nu mai erai convocat... - Îmi pare foarte rău pentru Ionel, merita să fie aici pentru că a demonstrat că este un jucător valoros. "Îmi pare rău că nu pot juca la echipa naţională. Am forţat cu Slovan Liberec şi trebuie să iau o pauză de cîteva zile din cauza unei probleme musculare" - Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut