Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-01-2009, 09:34 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Adrian Cristea: "Ce surpriză!"

Adrian Cristea e fericit că a fost convocat la echipa naţională, dar îi pare rău de accidentarea Ionel Dănciulescu.

- Adrian, după o săptămînă fantastică la Dinamo ai fost chemat şi la "naţională", te aşteptai?
- Sincer, nu mă gîndeam că o să fiu convocat, chiar dacă Dinamo a făcut meciuri foarte bune cu CFR Cluj, Slovan Liberec şi în Ghencea. E o surpriză plăcută, mă bucur că pot juca din nou pentru România.

- Cîteva vorbe despre meciurile cu Franţa şi Austria?
- Mergem în Franţa la victorie, alt rezultat nu ne avantajează deloc. Au o echipă foarte puternică, dar credem în şansa noastră.

- Dacă nu se accidenta Dănciulescu, nu mai erai convocat...
- Îmi pare foarte rău pentru Ionel, merita să fie aici pentru că a demonstrat că este un jucător valoros.

"Îmi pare rău că nu pot juca la echipa naţională. Am forţat cu Slovan Liberec şi trebuie să iau o pauză de cîteva zile din cauza unei probleme musculare" - Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-01-2009 09:34 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut