Ştiri Gloria Bistriţa
09-01-2009, 10:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Fundasul Andrei Muresan, imprumutat in Rusia
Fundasul Andrei Muresan a fost imprumutat la echipa FK Kuban Krasnodar din Rusia, dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului. Gloria l-a imprumutat pe Muresan pana la sfarsitul lunii noiembrie, cand se incheie campionatul din Rusia, cu optiune de cumparare. Krasnodar ocupa locul 14 in prima liga dupa 20 de etape.
Andrei Muresan ar putea debuta pentru noua sa echipa in 12 septembrie, cand este programata etapa a 21-a in campionatul Rusiei. In runda respectiva, Kuban va intalni pe teren propriu formatia FK Khimki. Jucatorul de 24 de ani a imbracat tricoul Gloriei in sezoanele 2007/2008 (7 meciuri), 2008/2009 (15 meciuri/un gol) si 2009/2010 (2 meciuri). Adrian Borza in pregatiri cu Gloria Bistrita Adrian Borza, mijlocasul de la Universitatea Cluj se afla, incepand de astazi, in pregatiri cu Gloria Bistrita. Jucatorul a fost pus pe lista de transferuri de conducerea echipei universitare, dupa meciul din Cupa Romaniei cu Sanatatea Cluj. "Am participat astazi la antrenamentul echipei Gloria Bistria. Cei din conducere mi-au spus ca nu mai au nevoie de mine, asa ca mi-am gasit echipa. Deocamdata nu am semnat cu ei", a spus pentru citynews.ro Adrian Borza. Doi brazilieni se afla in probe la Gloria Doi brazilieni se afla in probe la Gloria Bistrita. Jucatorii, ambii in varsta de 29 de ani, au fost adusi direct din Brazilia de catre impresarul Ionel Preda si se vor afla in probe timp de aproximativ 2 saptamani. Rafael Toledo este fundas dreapta si a evoluat la echipele Juventus Sao Paolo si Atletico Paranaense iar Johnes Santos este atacant. "Este vorba de doi jucatori care nu au mai evoluat in Romania, au venit direct din Brazilia. Vrem sa mai intarim lotul pana in 10 septembrie, cand se incheie perioda de transferari. Poate vom mai aduce si fundasi, dar inca nu stim nimic concret" a declarat Razvan Grec, directorul general adjunct al Gloriei Bistrita. Gloria II va juca cu Cetate Suceava in Cupa Romaniei Gloria II va intalni, in faza a V-a a Cupei Romaniei Timisoreana, echipa Cetate Suceava, care evolueaza in Liga a II-a. Partida se va disputa marti, 8 septembrie, de la ora 16.30, la Bistrita. In cazul in care Gloria II va trece de suceveni, va accede in saisperezecimile Cupei Romaniei, unde vor intra si echipele de prima liga. Echipa Cetate Suceava joaca in seria 2 (Vest) a Ligii a II-a la fotbal. In primele trei etape ale acestui sezon, sucevenii au reusit doar doua egaluri si o infrangere, fiind invinsi acasa de Gloria Buzau, cu 2-0. In Cupa Romaniei, viitoarea adversara a Gloriei II a trecut de Ceahlaul II Piatra Neamt. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut