Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-02-2009, 11:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Escude afirmă că un eşec în jocul cu România nu ar scoate Franţa din calculele calificări
Internaţionalul francez al lui FC Sevilla, Julien Ecude, este de părere că vicecampioana mondială va păstra şanse de calificare la turneul final din Africa de Sud chiar şi în cazul în care va pierde meciul cu România, programat sâmbătă, pe Stade de France, în Grupa a 7-a preliminară, informează AFP.
"În cazul unui rezultat negativ în partida de sâmbătă, lucrurile se vor complica pentru noi, dar nu va fi sfârşitul. Este important să întrăm rapid în joc, să ne impunem stilul şi să marcăm. Când am evoluat pe terenul lor, am fost conduşi cu 2-0 încă din starul întâlnirii, dar am avut tăria necesară pentru a reveni", a spus Escude. Jucătorii francezi au efectuat, marţi, prima şedinţă de pregătire sub comanda selecţionerului Raymond Domenech, după reunirea lotului pentru confruntările cu România şi Serbia. William Gallas, Yoann Gourcuff şi Alou Diarra s-au antrenat separat de restul grupului, urmând ca de marţi sau miercuri să reintre în programul normal de pregătire. Reprezentativa Franţei, ocupanta locului 2 în Grupa a 7-a preliminară, la cinci puncte în spatele liderului Serbia, care are un meci mai mult disputat, va primi, sâmbătă, vizita naţionalei României. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a adunat 7 puncte după primele 6 meciuri şi ocupă poziţia 5-a în clasament, la şase puncte în spatele adversarei de sâmbătă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut