Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-02-2009, 01:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mastacaneanu: "Andrei Vitelaru poate sa isi caute echipa"
Andrei Vitelaru nu mai reprezinta o solutie pentru Ceahlaul Piatra Neamt, cel putin o perioada. Aceasta pentru ca negocierile dintre parti pentru prelungirea contractului actual nu s- au finalizat in asa fel incit si jucatorul si clubul sa fie multumiti. Primul a cerut prea mult, iar ceilalti au oferit prea putin. Astfel, Vitelaru a fost retrogradat la Ceahlaul II, unde se va antrena sub comanda lui Ovidiu Marc.
"Pretentiile sale sint prea mari pentru noi. Cind am stat de vorba ne-a zis chiar ca ii este si rusine sa spuna ce isi doreste pentru a prelungi contractul actual. Oricum este exagerat ce a cerut el. Deocamdata se antreneaza cu echipa a II-a a clubului nostru, sub comanda lui Ovidiu Marc, dar Andrei Vitelaru poate sa isi caute echipa", a declarat presedintele clubului de fotbal Ceahlaul, Viorel Mastacaneanu. Jucatorul priveste cu parere de rau viitorul sau, insa este impacat cu ideea ca in urmatorii doi ani ar putea doar sa se antreneze. "Este adevarat ca ma voi antrena de acum inainte cu echipa a II-a, pentru care nu pot juca macar pina in retur. Am discutat, am primit o oferta din partea clubului, eu am cerut altceva si nu am ajuns la un punct comun. Imi pare rau ca nu pot sa joc si ca voi vedea meciurile din Liga I din tribuna. Sigur este insa ca stiu ce riscuri mi-am asumat si acum sint la dispozitia clubului. Ma prezint si respect programul pe care mi-l vor face", a precizat Andrei Vitelaru. Andrei Vitelaru a jucat pentru Ceahlaul in actualul sezon doar primele 38 de minute ale meciului cu Steaua, din etapa I, dupa care a parasit terenul accidentat. De atunci nu a mai prins nici macar o secunda pe teren in Liga I, recuperarea decurgind normal. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut