Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-02-2009, 04:55 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:24 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Moldovan a plecat de la echipă după ce Falub l-a anunţat că nu contează pe serviciile lui
Atacantul Tibor Moldovan, care ajunsese la un acord cu Unirea Alba Iulia pentru un împrumut pe un sezon de la Farul, a fost anunţat că tehnicianul Adrian Falub nu va conta pe serviciile sale, iar jucătorul ar putea ajunge la Jiul Petroşani.
"Nu critic pe nimeni, deşi sunt într-o situaţie neplăcută. Trebuie să merg înainte. Mi-ar fi plăcut să joc în Liga I cu Unirea, dar mi s-a transmis că acum am şanse minime să prind echipa. Aşadar, am preferat să ne despărţim prieteneşte", a spus Moldovan, care a fost completat de preşedintele ardelenilor, Nicolae Lupu: "Am discutat cu antrenorul Adrian Falub şi am decis că Tibi poate pleca la o altă echipă. În calculele noastre era al cincilea atacant din lot şi, decât să stea pe bancă, mai bine pleacă". Jucătorul a plecat spre Petroşani, iar dacă se va înţelege cu oficialii echipei Jiul va evolua la divizionara secundă pentru un sezon, tot sub formă de împrumut. Moldovan, care a primit o hârtie din partea clubului Farul Constanţa prin care i se permitea să joace gratis sub formă de împrumut la orice formaţie, s-a înţeles cu cei de la Alba Iulia, s-a antrenat 5 săptămâni sub comanda lui Falub, dar în cele din urmă nu l-a convins pe antrenor. Oficialul Unirii, Nicolae Lupu, a mai anunţat că echipa caută un fandaş central, iar printre cei vizaţi sunt fostul jucător al formaţiei, Cosmin Goia, dar şi sârbul Goran Crkinic, care a mai jucat în Cipru (Ethnikos) şi Ungaria (Kecskemeti). În altă ordine de idei, mijlocaşul Florin Dan, care a avut evoluţii apreciate în primele etape ale Ligii I, spune că şi-ar dori să ajungă la echipa naţională. "E visul oricărui fotbalist român să joace pentru prima reprezentativă. Am jucat mai bine, dar trebuie să fiu conştient că am o vârstă şi ca să ajungi la naţională trebuie să joci constant bine pentru mai mult timp", a spus Dan, el fiind completat de antrenorul Adrian Falub: "Să nu ne hazardăm, chiar dacă Florin a făcut un meci bun. Niciodată nu e prea târziu să ajungi la reprezentativă, am fi fericiţi pentru el, dar deocamdată e prea devreme". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
71 Musafir(i)
71 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut