Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Rednic (A1 la Alania Vladikavkaz)
09-02-2009, 05:13 PM
Mircea Rednic (A1 la Alania Vladikavkaz)
Strambu' a-ndreptat Alania

Plecat la peste 2000 de kilometri distanta de Bucuresti, Mircea Rednic a adus Alania Vladikavkaz pe linia de plutire si este in grafic pentru promovarea in prima liga din Rusia. Tehnicianul roman se declara incantat de conditiile gasite si spera sa isi indeplineasca obiectivul.

Tehnicianul in varsta de 47 de ani a preluat Alania in urma cu trei saptamani, cand se afla pe pozitia a treia in clasament. In cele trei meciuri disputate, Rednic a schimbat fata echipei, nu a simtit gustul infrangerii si a ajuns pe locul doi, care permite promovarea in prima liga.

La ultimul disputat pe teren propriu, Alania a facut doar 0-0 cu Ural, iar suporterii au aratat o atitudine ostila fata de proprii jucatori.

Rednic a dorit mai multi jucatori din Liga I in aceasta vara, chiar si de la Dinamo, insa in cele din urma l-a transferat doar pe Paulo Adriano de la FC Brasov. "Este un jucator foarte util, aveam nevoie de cineva care sa faca legatura intre linia de mijloc si atac", l-a descris antrenorul roman.

Domnule Rednic, cum va simtiti la Alania?
Am descoperit multe lucruri noi la Vladikavkaz, iar conditiile de aici sunt mult peste cele pe care le-am avut in Romania.

La ultimul meci din campionat ati avut probleme cu suporterii...
Suporterii echipei sunt disperati dupa rezultate, in minutul 20, deja fluierau jucatorii. Acest lucru nu este normal, nu ii ajuti deloc pe jucatori fluierandu-i. Poate ca nu am castigat si pentru ca fanii nu au fost alaturi de echipa. Trebuie sa avem rabdare, dar va spun ca orasul si republica merita promovarea in prima liga.

Cum vi se par jucatorii pe care i-ati gasit la echipa?
Sunt niste baieti foarte buni, asculta toate indicatiile si dau totul la antrenamente. Am incredere ca pana la sfarsitul campionatului pot creste si putem promova.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Mircea Rednic (A1 la Alania Vladikavkaz) - Sebi Raducu - 09-02-2009 05:13 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut