Ştiri Gloria Buzău
09-02-2009, 05:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Buzău
Bucur îngrijorat de situaţia Gloriei: "Noii acţionari şi primarul trebuie să salveze clubul"
Fostul patron al Gloriei, Costel Bucur, a revenit ieri în ţară după o săptămînă la mare în Turcia. Nici n-a ajuns bine acasă, că telefoanele legate de fotbal i-au alungat tihna vacanţei. "Mi-a zis Paul Cazan că Gloria-i în pericol mare. Dacă nu plăteşte 1 miliard-jumate datorii la federaţie şi 13.000 de euro lui Mincă ar putea fi retrogradată. Mi-ar părea tare rău, de fapt le cer noilor acţionari să nu lase aşa ceva să se întîmple. Cînd le-am cedat acţiunile şi-au luat angajamentul că vor plăti datoriile", a spus Bucur care-i cere şi primarului Boşcodeală să intervină. "A declarat la televizor că dacă plec eu va avea el grijă de Gloria. Acum are posibilitatea asta".
Bucur a vorbit cu noul acţionar: "Nu l-am speriat, l-am încurajat" Bucur a recunoscut că a vorbit cu unul din noii acţionari. "Da, m-a sunat şi am discutat. Dar nu-i adevărat că l-am speriat, dimpotrivă l-am încurajat. I-am spus că-l aşteaptă la Buzău un public cum nu mai găseşte altundeva în ţară". Bucur: "Păi n-au zis ei că vor doar 100%?" Fostul patron s-a arătat s-a arătat amuzat de declaraţia recentă a lui Turturică că nu i s-ar fi cerut să cedeze integral pachetul de acţiuni. "Eu am spus public că vreau să rămîn cu 50%. Chiar şi în ziua cînd am cedat acţiunile i-am cerut lui Turturică să-mi lase 20%. Au fost şi alţii care au cerut acţiuni, dar domnul Turturică a spus că noii patroni vor doar 100%. Acum nu mai înţeleg nimic", a spus ieri Bucur. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut