Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-02-2009, 08:08 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Ciprian Marica "Chiar şi fără Mutu mergem la Paris cu speranţa de a câştiga"

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, că el este cel mai afectat de absenţa lui Adrian Mutu, cu care avea o relaţie de joc foarte bună, însă a subliniat că şi fără decarul ei, naţionala merge în Franţa cu încredere că poate obţine o victorie.

"Eu sunt cel mai supărat. Din punctul de vedere al jocului, mă înţeleg foarte bine cu Adi în faţa porţii, există o relaţie de joc între noi. Sper ca cel care îi va lua locul să poată să ajute echipa. Mergem la Paris cu speranţa de a câştiga", a spus Marica, completat de portarul Dani Coman: "Trebuie să ne descurcăm şi fără el şi sper să o facem bine".

Coman, care a anunţat că este refăcut în totalitate după contuzia pe care a suferit-o în ultima etapă, a declarat că tricolorii nu trebuie să fie complexaţi de faptul că nu au reuşit să învingă de mult timp în Franţa. "Nici în Ungaria nu am câştigat de foarte mulţi ani şi am izbutit acum. Ne dorim să jucăm ca la precedentele două meciuri şi, dacă se poate, să avem aceleaşi rezultate", a afirmat portarul lui FC Braşov. În acelaşi ton optimist a fost şi Marica: "La Constanţa, am demonstrat că putem. Trebuie să credem în şansa noastră. Credem în şansa noastră şi o vom juca până la capăt".

Portarul naţionalei a comentat şi declaraţii făcute marţi de Cristian Borcea, care îl acuzase pe selecţioner că şi-a luat toţi cei patru fini la echipa naţională, şi a apreciat că oficialul dinamovist "a dat dovadă de laşitate şi lipsă de bun simţ".

Cât priveşte adversara din meciul de sâmbătă, Coman a spus că nu se teme de un jucător anume, ci de naţionala Franţei în ansamblu. "N-aş putea spune care e cel mai periculos jucător. Toţi sunt periculoşi, Franţa e o forţă în lume. N-are importanţă dacă ei ne cunosc sau nu. Noi credem în forţa grupului şi sper să ne cunoască după acest meci", a mai spus Daniel Coman.

Atacantul Adrian Mutu a efectuat, miercuri, un nou consult medical şi s-a descoperit că leziunea pe care o avea nu s-a ameliorat, astfel că în locul său a fost convocat pentru meciurile cu Franţa şi Austria jucătorul echipei FC Timişoara, Gigel Bucur.

Adrian Mutu s-a antrenat normal miercuri dimineaţă, în cantonamentul de la Mogoşoaia, dar în ciuda efoturilor depuse atât de el, cât şi de staff-ul naţionalei nu a putut fi recuperat şi nu va intra în calculele lui Răzvan Lucescu pentru partidele cu Franţa şi Austria din preliminariile CM din 2010.

Partida dintre Franţa şi România se va disputa la data de 5 septembrie, de la ora 22:00, pe arena Stade de France din Saint-Denis.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-02-2009 08:08 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut