Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
09-02-2009, 09:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Adrian Mutu a semnat din nou un contract cu firma de impresariat a lui Victor Becali
Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a semnat din nou un contract cu firma de impresariat condusă de Victor Becali, după ce a renunţat la colaborarea cu aceasta în urma scandalului de dopaj, în care a fost implicat la Chelsea Londra, în 2004.
"În 5 minute ne-am pus de acord, iar pasul spre acest gest l-am făcut atât eu, cât şi el. Împreună am avut mai multe realizări, mai multe lucruri frumoase şi de ce să nu mai încercăm o dată să facem treabă împreună? Trece şi el printr-o perioadă grea şi vom vedea cum vom reuşi să îl ajutăm. Trebie să analizăm situaţia, să vedem ce se poate face, dar nu mi-am luat nicio obligaţie făţă de el, pentru că nu sunt nici TAS, nici FIFA. Acum nu mai are rost să dezgropăm morţii, trebuie să mergem înainte. Nu mă gândeam că mă mai împac cu el, dar asta e viaţa. Toate socotelile pe care le-am avut cu el au fost încheiate", a spus Victor Becali, la GSP TV. Adrian Mutu a fost sub contract cu firma condusă de fraţii Victor şi Ioan Becali, dar a rupt înţelegere în urma scandalului de dopaj în care a fost implicat pe când era la clubul Chelsea Londra, în 2004, şi din cauza căruia este acum obligat să plătească englezilor peste 17 milioane de euro. În acea perioadă, Mutu a semnat cu firma condusă de Alessandro Moggi, GEA World, care l-a dus la Juventus şi la Fiorentina. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
66 Musafir(i)
66 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut