Ştiri Steaua Bucureşti
09-02-2009, 10:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Argăseală după aflarea suspendării: "Am văzut pe site că sîntem citaţi. Nu am putut să ne apărăm!"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat decizia Comisiei de Disciplină de a suspenda terenul din Ghencea pentru două jocuri după ce arbitrul italian Bergonzi a scris în raport că fanii roş-albaştrilor au aprins torţe la derby-ul cu Dinamo.
"Din păcate am fost sancţionaţi din nou şi ni s-a interzis să jucăm cu suporteri în următoarele două meciuri. pe lîngă amenda care aplicată. Nu am fost ascultaţi, am văzut pe site că sîntem citaţi. Ni s-a refuzat dreptul la apărare fără nici un fel de explicaţie, e greu să mergi nepregătit în faţa unei Comisii. Avem probe din partea Jandarmeriei, a Poliţiei, a firmei de fază şi puteam aduce argumente în favoarea noastră. Nu ştiu cum s-a judecat! Noi trebuie să analizăm fondul problemei, nu efectele pe care le au unele acţiuni ale suporterilor. Liga de aia există, pentru a face bine fotbalului, nu pentru a-l strica!", a spus Argăseală la Fanatik Show, pe DigiSport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut