Ştiri Farul Constanţa
09-03-2009, 02:21 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Farul Constanţa
Meciul Farul - Sportul Studenţesc se va juca probabil la Slobozia
Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, ieri, ca FC Farul să fie penalizată cu o etapă de suspendare a terenului şi cu o amendă de 10.000 de lei, în urma incidentelor produse de unii suporteri ai "marinarilor" la meciul de la Brăneşti.
În urma suspendării, Farul va trebui să susţină următorul meci de campionat de pe teren propriu, cel cu Sportul Studenţesc, pe un stadion aflat la cel puţin 60 km de Constanţa. Cel mai probabil, arena va fi cea din Slobozia, prima opţiune a antrenorului Marius Şumudică. Terenul a fost inspectat aseară de Mircea Crainiciuc, preşedintele executiv al Farului, care s-a declarat mulţumit de cele văzute. "Suprafaţa de joc este foarte bună. Cred că acolo vom juca", a declarat Crainiciuc, pentru "Cuget Liber". "Suspendarea ne afectează. E un dezavantaj, pentru că altceva e să rămâi acasă, să dormi acasă, să rămâi în propriul cantonament. Dar, pe de altă parte, la ce situaţie e acum şi cum ne înjura lumea, mai bine să jucăm în altă parte. În bună măsură, înţeleg atitudinea suporterilor, sunt supăraţi şi au dreptate, dar nu e normal ca unii jucători să fie înjuraţi încă de la încălzire", a spus şi Marius Şumudică. Mircea Crainiciuc a povestit cum a decurs judecarea cazului "Brăneşti". "Ceea ce a atârnat hotărâtor în decizia luată au fost cele patru scaune aruncate de suporteri în capul jandarmilor. Am încercat să conving comisia că, totuşi, a fost un incident izolat şi singular. În sprijinul apărării, am adus şi faptul că galeria a părăsit singură tribuna, nu a fost evacuată, iar suporterii noştri au primit cu ceva timp în urmă chiar şi trofeul fair-play, dar nu am reuşit să obţin o sancţiune mai blândă. Oricum, pedeapsa e minimă, astfel că încă nu ştim dacă vom face apel. Va trebui să avem o discuţie cu fanii noştri. Toţi suntem supăraţi de turnura pe care au luat-o evenimentele la Farul, dar nu trebuie să ne pierdem controlul", a arătat Crainiciuc. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut