Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-03-2009, 11:26 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Andrei Vitelaru, interesant la Bucuresti
Andrei Vitelaru, jucator legitimat in prezent la Ceahlaul Piatra Neamt, ar putea parasi curind clubul galben-negru cu destinatia Bucuresti. O grupare din capitala, dintre cele trei mari ale capitalei si l-ar dori, se pare, in lot foarte curind, adica pina pe 10 septembrie, data la care se termina perioada de transferuri.
Cei care ar putea profita sint de la Rapid, acolo unde lucreaza Viorel Hizo. "Dulaul" il stie foarte bine pe Vitelaru de pe vremea cind acestia au colaborat la Piatra Neamt, `n sezonul 2007-2008. "Am discutat chiar astazi (n.r. - 2 septembrie 2009) cu Viorel Hizo despre o eventuala trecere a lui Vitelaru de la Ceahlaul la Rapid Bucuresti. Vom vedea cum decurg negocierile si cit de repede ar putea sa joace Vitelaru pentru echipa lui Hizo, pentru ca perioada de transferuri se termina pe 10 septembrie", a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele clubului de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt. Seful de pe Borzoghean considera chiar ca Vitelaru ar avea loc si in alte loturi de echipe puternice din Romania. "Un asemenea jucator valoros poate insemna un plus pentru orice aparare din Liga I. Daca sint si alte echipe interesate normal ca vom fi deschisi si la alte discutii. Chiar m-am uitat la compartimentele defensive ale multor echipe ale campionatului nostru si am vazut ca ar putea sa apara locuri si pentru Vitelaru. Nu dau numele echipelor cu probleme pentru ca nu vreau sa para ca ne autoinvitam la negocieri", a completat Mastacaneanu. Vitelaru nu stie insa nimic de Rapid. "Nu comentez deloc pe marginea acestui subiect, cit timp eu aud prima data acum despre asa ceva", a spus fundasul central al Ceahlaului. Diferendul dintre fotbalist si conducerea Ceahlaului a aparut atunci cind s-a negociat prelungirea contractului intre cele doua parti. Cum nu s-a ajuns la nici o decizie comuna, Vitelaru se va antrena pina la noi ordine la Ceahlaul II. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut